مصطفی قوشچی
بیر سوْروشون بو قارقینمیش فلکدن/نه ایستیوْر بو قوردوغى کلکدن
درباره وبلاگ


مشخصات : مصطفی آقایی زاد قوشچی هستم در شهرستان قوشچی واقع در 60 کیلومتری ارومیه به دنیا آمدم .
امیدوارم از مطالبی که در این وبلاگ قرار داده ایم استفاده نمایید .

tel : 09143415053

مدیر وبلاگ : مصطفی آقایی زاد قوشچی
نظرسنجی
به نظر شما آینده ایران با حضور آقای روحانی چگونه خواهد شد ؟






برچسبها
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :

دریافت کد و دانلود همین نوا

 زرده تخم مرغ ، ماده بسیار خوشرنگ و خوشمزه ای است که بسیاری اوقات زینت بخش سفره های ماست ، آیا تا به حال به این فکر افتاده اید چرا زرده تخم مرغ این همه زرد است.
رنگ زرده تخم مرغ ، حاصل از موادی به نام گزانتوفیل هاست که از غذایی که مرغ می خورد تامین می شود د رنگ زرده هم با توجه به رنگدانه موجود در غذا ، از زرد کمرنگ تا نارنجی متغیر است.
این مواد پس از جذب از دستگاه گوارش وارد جریان خون پرنده می شود و به همان شکل در زرده تخم مرغ ذخیره می گرددد بافت چربی در بدن مرغ یکی از محلهای اصلی ذخیره رنگدانه است.
با توجه به این که مرغ در روز بیش از شب غذا می خورد ، در روز رنگدانه بیشتری به تخمدان انتقال می یابد و این موضوع باعث می شود زرده به صورت خطوط تیره و روشن باشد. 





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :

       نظرات
جمعه 12 آذر 1395
مصطفی آقایی زاد قوشچی
سه شنبه 16 آذر 1395 08:28 ب.ظ

عالی بود
سه شنبه 16 آذر 1395 08:28 ب.ظ

عالی بود
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.